About Company

perusahaan dhuwur-tech. We musataken ing komunikasi optik serat lan akses jaringan.
Produk kita kalebu PDH, SDH, Interface Panggantos, Serat Modem, PCM, Serat Media Panggantos, Video Serat MUX lan ing. We Nyedhiyani sawetara sing kebak solusi transmisi. Kabeh produk karo .Ing antarane kita dhewe tertutup intellectual property hak, kita kurban layanan technical khusus lan produk selaras.
Emphasis kita iku kanggo nggawe perusahaan sing fokus ing OEM (Potongan) lan pangaturan dhewe ing transmisi optik serat, Komunikasi data lan jaringan akses.
We Sincerely welcome kita pelanggan lan kanca-kanca saka kabeh ndonya kanggo nggabungake bebarengan, berkembang lan tuwuh bebarengan

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !