Contact Us

Hangzhou FCTEL Technology Co., Ltd

Address

7F, Building 2, NO.9 XiYuan 2 Road, West Lake Technology Park, Langkawi, Langkawi China.

E-mail

tracy@fctel.com.cn

telpon

+86 0571-87007055

+86 0571-87007056

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !