Framed utawa Unframed E1 Ethernet Optical Converter - China Hangzhou FCTEL Teknologi

Framed utawa Unframed E1 Optical Ethernet Panggantos

Short Description:

rate antarmuka iki adhedhasar FPGA, setunggal antarmuka E1 dipigura lan siji antarmuka Ethernet kanggo entuk 10 / 100Base-FX Ethernet transmisi data ing saluran E1. Iku kinerja dhuwur, poto-learning bridge Ethernet. Piranti iki piranti extension saka Ethernet, nggunakake jaringan (PDH / SDH / Microwave) sing nyedhiyani saluran E1 kanggo entuk Ethernet lokal lan remot ngilèkaken karo muka serial ing biaya murah. Piranti wis fungsi inter-pesawat test daur ulang kanggo nggampangake ngetokake project lan pangopènan dina.


  • Potongan: US $1 - 600 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 Piece/1 Pair
  • Sumber Kabisan: 2000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    overview

     

    rate antarmuka iki adhedhasar FPGA, setunggal antarmuka E1 dipigura lan siji antarmuka Ethernet kanggo entuk 10 / 100Base-FX Ethernet transmisi data ing saluran E1. Iku kinerja dhuwur, poto-learning bridge Ethernet. Piranti iki piranti extension saka Ethernet, nggunakake jaringan (PDH / SDH / Microwave) sing nyedhiyani saluran E1 kanggo entuk Ethernet lokal lan remot ngilèkaken karo muka serial ing biaya murah. Piranti wis fungsi inter-pesawat test daur ulang kanggo nggampangake ngetokake project lan pangopènan dina.

     

    feature

     

    ◆ Adhedhasar IC poto -copyright
    ◆ Bisa éling monitor lan kontrol peralatan remot, OAM data Manajemen durung njupuk munggah timeslot pangguna lan nyimpen E1 bandwidth
    ◆ E1 ndhukung sembarang timeslot pesawat, tingkat punika 64K-2048K
    ◆ Piranti lokal bisa dipeksa tingkat piranti remot tindakake iku
    ◆ Duwe fungsi E1 antarmuka daur ulang maneh mriksa, supaya rate tabrakan amarga saka antarmuka daur ulang bali;
    ◆ Duwe lampu indikator nalika piranti daya-mati utawa E1 line wis bejat utawa ilang sinyal;
    ◆ Bisa nyetel baris E1 sing ora kanggo ngirim sinyal LINK kanggo antarmuka Ethernet nalika E1 line wis bejat;
    ◆ Antarmuka Ethernet ndhukung pigura Jumbo (2036 Bita);
    ◆ Inter-pesawat dinamis alamat Ethernet MAC (4,096) karo nyaring pigura data lokal
    ◆ antarmuka Ethernet ndhukung 100M, lengkap duplex, support VLAN
    ◆ Duwe monitor Ethernet fungsi dhewe-reset, peralatan ora bakal mati
    ◆ Piranti lokal bisa dipeksa tingkat piranti remot tindakake iku (bener nalika bakal dipigura)
    ◆ Nyedhiyani 2 jinis jam: E1 master jam lan E1 line jam;
    ◆ Duwe telung Loop Back Mode: E1 antarmuka Loop Back (ANA), Ethernet antarmuka Loop Back (Sampeyan), Marang antarmuka Ethernet remot Loop Back (REM)
    ◆ Nyedhiyani 2 impedances: 75 Ohm unbalance lan 120 imbangan Ohm;
    ◆ Dhukungan SNMP Management Network;
    ◆ Can realize monitor of remote equipment temperature and voltage from local equipment;
    ◆ Can form the structure: Ethernet E1 Bridge(A)---Optical Ethernet Modem(B)---Ethernet Optical Fiber  Transceiver (C), can manage (B) and (C) at (A)

     

    parameter

     

     E1 Interface

    Interface Standard: tundhuk karo protokol G.703;

    Interface Rate: n * 64Kbps ± 50ppm;

    Kode Interface: HDB3;

    E1 impedansi: 75Ω (unbalance), 120Ω (imbangan);

    toleransi jitter: Ing kasepakatan karo protokol G.742 lan G.823

    Diijini Attenuation: 0 ~ 6dBm

     antarmuka Ethernet (100BASE-FX)

    tingkat tampilan: 10/100 Mbps, setengah / lengkap duplex otomatis rembagan

    Interface Standard: Skin karo IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)

    MAC alamat kemampuan: 4096

    Konektor: RJ45, ndhukung Auto-MDIX

     lingkungan makarya

    digunakake suhu: -10 ° C ~ 50 ° C

    Asor Pakaryan: 5% ~ 95% (ora kondensasi)

    suhu panyimpenan: -40 ° C ~ 80 ° C

    Storage Asor: 5% ~ 95% (ora kondensasi)

     

    spe

     

    fungsi Description 1channel E1 - Jambangan rate, Kanthi E1 fungsi deteksi loopback
    Port Description Salah bandar Ethernet optik, siji E1 Interface
    Power Power supply: AC180V ~ 260V; DC -48V; konsumsi DC + 24VPower: ≤10W
    ukuran Size Product: 216X140X31mm (WXDXH)
    bobot 1.3KG

     

    aplikasi

     

    fffs

     

    Data sheet Download:

    Framed E1 Optical Ethernet Converter

    Unframed E1 Optical Ethernet Converter


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    WhatsApp Online Chat !