ngeunaan Company

a parusahaan tinggi-tech. Urang konsentrasi dina komunikasi optik fiber sarta aksés jaringan.
Produk urang kaasup PDH, SDH, Interface Parabot Parobah, Serat Modem, PCM, Serat Media Parabot Parobah, Video Serat MUX jeung saterusna. Urang Nyadiakeun rentang pinuh ku solusi transmisi. Sakabéh produk anu mibanda .Besides urang sorangan proprietary intelektual hak kami nawiskeun jasa teknis husus jeung produk ngaropéa.
Tekenan urang nya éta nyieun parusahaan nu museurkeun kana OEM (ODM) jeung kustomisasi dina pangiriman optik fiber, komunikasi data na jaringan aksés.
Urang tulus ngabagéakeun konsumén urang jeung babaturan ti sakuliah dunya pikeun gabung babarengan, ngembangkeun babarengan jeung tumuwuh bareng

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !