Co-panuduh 64K-V.35 Parabot Parobah - Cina Hangzhou FCTEL Téhnologi

Co-panuduh 64K-V.35 Parabot Parobah

Pondok Description:

 G.703 co-directional 64Kbps signal could achieve transmitting the timing signal of 64KHz and 8KHz and 64KHz and the data signal of 64Kbit/s in the same direction with a pair balanced line.


  • FOB Harga: US $1 - 600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/1 Pair
  • Suplai Kamampuhan: 2000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    overview

     

    The G.703 (Co-panuduh G.703) panganteur meulah siklus 64Kbps kana 4 interval Unit, eta perkara migunakeun "0101" ngawakilan "0", "1100" ngawakilan "1". Ku alik transformasi polaritasna sahiji blok padeukeut, sinyal binér ngarobah sinyal tilu-tingkat. Dina unggal grup 8 ancur blok bolak polaritasna, sahingga pikeun ngirimkeun 8KHz sinyal timing. Ku coding luhur, G.703 ko-arah 64Kbps sinyal bisa ngahontal ngalirkeun sinyal timing tina 64KHz na 8KHz na 64KHz jeung sinyal data tina 64Kbit / s dina arah nu sarua jeung sapasang garis saimbang.
    64k-V.35 / V.24 interface converter provides ITU-T co-64K G.703 standard E1 interface and standard V.35 conversion interface between the physical layer / V.24. Network to provide secure communications between devices of different interfaces, the seamless connection. Equipment E1 channel section applies to transmission equipment slots available, and the need to transfer data to and only V35 / V24 export of the occasion, the data interface mode is DCE, with DTE or DCE device docking.

     

    photo

     

    Codirectional 64K to V.35 converter 2Codirectional 64K to V.35 converter

    feature

     

    ◆ Based on self -copyright  IC;Provide 2 clock types: Co-Directional G.703 master clock and G.703 line clock;
    ◆ Have two Loop Back Mode: G.703 interface Loop Back , V.35 interface Loop Back;
    ◆ Have pseudo random code test function, easy for installation;
    ◆ Support 120 Ohm balance;
    ◆ V.35 interface supports hot-plug;
    ◆ Provide 3 clock types: Internal clock, External clock,E1 line clock;
    ◆ AC 220V, DC-48V, DC+24V, DC Power and Polarity-Free.

     

    parameter

     

    ◆  Co-Directional G.703 Interface  

    Panganteur Standar: sasuai jeung protokol ITU-T G.703;

    Panganteur Rate: 64Kbps ± 50ppm;

    E1 impedansi: 120Ω (kasaimbangan);

    kasabaran Jitter: Dina atos kalawan protokol G.742 na G.823

    Maksimum Transmission Jarak: nepi ka 500m

    ◆  panganteur V.35 / V.24 

    Laju panganteur: 64Kbps
    Interface Standard:    Compatible with V.35/V.24 standard

    Panyambung: DB25

    Sambungkeun Mode: DCE

    Jam Tipe: G.703 jam internal, jam éksternal

    ◆  lingkungan gawé

    hawa Gawe: -10 ° C ~ 50 ° C

    Kalembaban ngagawekeun: 5% ~ 95% (teu kondensasi)

    hawa neundeun: -40 ° C ~ 80 ° C

    Gudang asor: 5% ~ 95% (teu kondensasi)

     

    spe

     

    model Jumlah modél: FCC-E1tV1
    fungsi Katerangan Co-panuduh 64K-V.35 Parabot Parobah, laju V.35 64K
    port Pedaran Hiji Co-panuduh 64K interfaces, salah panganteur V.35
    kakuatan catu daya: AC180V ~ 260V; DC -48V; konsumsi DC + 24VPower: ≤10W
    ukuran Ukuran produk: 216X140X31mm (WXDXH)
    beurat 1.2KG

     

    aplikasi

     

    Codirectional 64K to V.35 converter

     

    Data sheet download:

    Co-panuduh 64K-V.35 Parabot Parobah


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    WhatsApp Online Chat !