Taros Kami

Hangzhou FCTEL Téhnologi Co., Ltd

alamat

7F, Gedong 2, NO.9 XiYuan 2nd Jalan, West Lake Téhnologi Park, Hangzhou, Cina.

Surélék

tracy@fctel.com.cn

telepon

+86 0571-87007055

+86 0571-87007056

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !