Dipiguraan atanapi Unframed E1 Ethernet optik Parabot Parobah - Cina Hangzhou FCTEL Téhnologi

Dipiguraan atanapi Unframed E1 optik Ethernet Parabot Parobah

Pondok Description:

converter panganteur ieu dumasar kana FPGA, nyadiakeun hiji panganteur E1 dipiguraan tur salah panganteur Ethernet pikeun ngahontal 10 / 100Base-FX Ethernet pangiriman data dina kanal E1. Ieu mangrupakeun kinerja tinggi, timer diajar sasak Ethernet. alat ieu teh alat penyuluhan Ethernet, ngagunakeun jaringan (PDH / SDH / gelombang mikro) nu nyadiakeun channel E1 pikeun ngahontal Ethernet lokal tur jauh interconnecting kalawan interfaces serial dina waragad handap. alat nu boga fungsi antar-diatur test loop pikeun mempermudah dina launching proyék tur pamaliharaan sapopoé.


  • FOB Harga: US $1 - 600 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/1 Pair
  • Suplai Kamampuhan: 2000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    overview

     

    converter panganteur ieu dumasar kana FPGA, nyadiakeun hiji panganteur E1 dipiguraan tur salah panganteur Ethernet pikeun ngahontal 10 / 100Base-FX Ethernet pangiriman data dina kanal E1. Ieu mangrupakeun kinerja tinggi, timer diajar sasak Ethernet. alat ieu teh alat penyuluhan Ethernet, ngagunakeun jaringan (PDH / SDH / gelombang mikro) nu nyadiakeun channel E1 pikeun ngahontal Ethernet lokal tur jauh interconnecting kalawan interfaces serial dina waragad handap. alat nu boga fungsi antar-diatur test loop pikeun mempermudah dina launching proyék tur pamaliharaan sapopoé.

     

    feature

     

    ◆ Dumasar IC diri -copyright
    ◆ Bisa ngawujudkeun monitor jeung kontrol pakakas jauh, OAM data manajemén henteu nyandak up timeslot pamaké sarta simpen E1 rubakpita
    ◆ E1 ngarojong sagala timeslot set, laju mangrupakeun 64K-2048K
    ◆ Alat lokal bisa dipaksa laju alat jauh nuturkeun eta
    ◆ Mibanda fungsi E1 panganteur loop deui pariksa, ulah converter anu nabrak kusabab panganteur loop balik;
    ◆ Gaduh lampu indikator nalika alat kasebut kakuatan-off atawa E1 garis anu pegat atawa leungit sinyal;
    ◆ Tiasa nyetél garis E1 nu teu ngirim sinyal ieu numbu ka panganteur Ethernet bari E1 garis rusak;
    ◆ Antarbeungeut Ethernet ngarojong pigura jumbo (2036 bait);
    ◆ Inter-diatur dinamis alamat Ethernet Mac (4,096) kalayan nyaring pigura data lokal
    ◆ panganteur Ethernet ngarojong 100m, pinuh duplex, rojongan VLAN
    ◆ Gaduh monitor Ethernet fungsi timer reset, alat-alat nu moal bakal maot
    ◆ Alat lokal bisa dipaksa laju alat jauh nuturkeun eta (valid lamun dipiguraan)
    ◆ Nyadiakeun 2 jenis jam: E1 master jam na E1 garis jam;
    ◆ Mibanda tilu Citakan: Loop Balik Mode: E1 panganteur Citakan: Loop Balik (ANA), Ethernet panganteur Citakan: Loop Balik (ngagali), paréntah panganteur Ethernet jauh Citakan: Loop Balik (REM)
    ◆ Nyadiakeun 2 impedansina: 75 Ohm unbalance sarta 120 kasaimbangan Ohm;
    ◆ Rojongan SNMP Manajemén Network;
    ◆ Can realize monitor of remote equipment temperature and voltage from local equipment;
    ◆ Can form the structure: Ethernet E1 Bridge(A)---Optical Ethernet Modem(B)---Ethernet Optical Fiber  Transceiver (C), can manage (B) and (C) at (A)

     

    parameter

     

     E1 Interface

    Panganteur Standar: sasuai jeung protokol G.703;

    Panganteur Rate: n * 64Kbps ± 50ppm;

    Code Interface: HDB3;

    E1 impedansi: 75Ω (unbalance), 120Ω (kasaimbangan);

    kasabaran Jitter: Dina atos kalawan protokol G.742 na G.823

    Diwenangkeun Atenuasi: 0 ~ 6dBm

     panganteur Ethernet (100BASE-FX)

    Laju panganteur: 10/100 Mbps, satengah / pinuh duplex otomatis-badami

    Panganteur Standar: cocog sareng IEEE 802,3, IEEE 802.1Q (VLAN)

    Mac Alamat kamampuhan: 4096

    Panyambung: RJ45, ngarojong Otomatis-MDIX

     lingkungan gawé

    hawa Gawe: -10 ° C ~ 50 ° C

    Kalembaban ngagawekeun: 5% ~ 95% (teu kondensasi)

    hawa neundeun: -40 ° C ~ 80 ° C

    Gudang asor: 5% ~ 95% (teu kondensasi)

     

    spe

     

    fungsi Katerangan 1channel E1 - FE converter, Kalawan E1 fungsi deteksi loopback
    port Pedaran Hiji palabuhan Ethernet optik, salah E1 Interface
    kakuatan catu daya: AC180V ~ 260V; DC -48V; konsumsi DC + 24VPower: ≤10W
    ukuran Ukuran produk: 216X140X31mm (WXDXH)
    beurat 1.3KG

     

    aplikasi

     

    fffs

     

    Data sheet Download:

    Framed E1 Optical Ethernet Converter

    Unframed E1 Optical Ethernet Converter


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    WhatsApp Online Chat !