pameran

※ The 11 Cina (Nanjing) Public Kaamanan Expo. Alamat: Nanjing Pameran Center International Tanggal: Maret 15-17 2012 Booth No.:B130 ※ The 10 Cina (zhengzhou) Kaamanan Public Expo. Alamat: Zhengzhou Center International Pameran Tanggal: Maret 21-23 2012 Booth No.:D19 ※ The 11 International Kaamanan Public Produk Pameran (di ijinan) Alamat: Pameran Center Cibeureum, ijinan Tanggal: Maret 28-30 2012 Booth No .: B216 ※ The International Produk Kaamanan Public Komunitas sarta The pulisi Anti térorisme echnology Equipment Pameran (2012) Alamat: B1, B2, B3 paviliun, Pameran Center Cibeureum, Qujiang, Xi'an Tanggal: Méi 23-25 ​​2012 Booth No .: B019 ※ The 23rd Communications Internasional jeung Pameran Téhnologi Émbaran & Konférénsi Alamat: Marina Bay Sands, Singapura Tanggal: 19-22 Juni 2012 Booth No .: IE3-01G

233


waktos pos: Aug-16-2018

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns04
  • sns05
  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !